onsdag 17 juni 2009

Tryggt tuffande tåg transporterar trött Tobias

Jag sitter just nu på pendeltåget in till Linköping för sista arbetsdagen före semestern och humöret är på topp. Lite trött måhända, men det går att åtgärda framöver...

I går fick Mjölby kommun ta emot ett pris från Civilförsvarsförbundet som främsta riskmotverkande kommun i landet när det gäller "yttre" problem som översvämningar och annat elände. Tidigare i våras fick kommunen dessutom pris som bästa kommun när det gäller "inre" säkerhet och riskmedvetenhet. Det är tryggt att bo och vistas i Mjölby!

I kväll invigs också den nya cykelvägen mellan Mjölby och Mantorp, som KF:s ordförande tillika folkpartikeln Jim Kellander har slitit för i 20 års tid. Själv kan jag inte närvara, men önskar att allting går finfint och gratulerar Jim och övriga kämpar för ett gott arbete som äntligen har gett resultat.

Tåget åker för övrigt just den sträckan just nu - väldigt långsamt. Jag hoppas att inte Jim redan har spårat ur... eller för den delen spårat på. Nej, det verkar lugnt och nu ökar farten... mot Sherwoodskogen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar