torsdag 18 juni 2009

Sanslöst skön samt solfattig semesterinledning

Jag sitter nu ute i Roslagens skärgård med en knastrande eld som värmer i stugan, medan regnet faller över den vackra naturen utanför fönstret. Här har jag höghastighetsuppkoppling med ett pluttigt 3G-modem och datar utan några som helst problem - till skillnad från hemma...

Semestern inleddes i dag med en relativt tidig morgon efter en mycket trevlig, relativt sen avslutningskväll med kärngänget på jobbet. Drygt fyra härliga ledighetsveckor väntar som jag tidigare har berättat om - och de inleds alltså med midsommar i skärgården. På vägen upp var vi dock med om en aning tjurig tjur som låg på E4 utanför Järna och blockerade halva vägbanan, lagom surrealistisk krock mellan kvarlevorna från bondesamhället och de moderna transportlederna. I övrigt gick resan över förväntan och vi klarade oss finfint genom hufvudstadens toktrafik, bevisligen bra timing.Foto: Maria Thoor (undertecknad rattade fordonet...)

Det finns en viss "risk" att datorn får vila i morgon och därför passar jag redan nu på att önska bloggens läsare en riktigt skön midsommar! Låt inte ett eventuellt trist väder hindra en trevlig dag, regn och rusk ger möjlighet till mysiga innestunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar