söndag 15 augusti 2010

Lågt LO, löjligt lågt

Att LO har en förkärlek för Socialdemokraterna är väl knappast någon nyhet och en viss koppling kan vara förståelig. Men, typiskt nog bara dagar efter mitt förra blogginlägg presenteras deras smutskastningskampanj... suck. Lågt LO, löjligt lågt. Uppochnervända ansikten med diverse förnedrande ord, är det att stötta sina åsikter?

Jag vill se visioner och åsikter, inte smutskastning.

Nyhetsartiklar: Svd om LO:s kampanj, Svd ledare, GP

Bloggar: Tokmoderaten, Cwejman, Ankarsjö, Thomas Böhlmark, Mary, Soilander, Szyber, Magnus Andersson, Frispinn, Kent Persson, HBT-sossen, Annika Beijbom, Per Altenberg

3 kommentarer:

 1. Tänk att lägga ner minst 24 milj. på dessa egendomliga affischer, när 14 milj. människor saknar vatten , mat och hem i Pakistan? Var finns logiken??

  SvaraRadera
 2. Anonym>> varför skulle just LO hjälpa till i Pakistan? Vad har organisationen för resurser till det?

  Resurser brukar ju däremot finnas i Sveriges biståndsarbete, men just det - Alliansregeringen har ju rekordstrypt biståndet.

  Kanske snarare där problemet ligger än hur LO annonserar på våra busskurer.

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentarerna! Det ena problemet utesluter dock naturligtvis inte det andra... LO:s agerande är ett klavertramp och människor runt om i världen behöver stöd av olika slag.

  En intressant fundering är ju vad LO-medlemmar som inte stöttar S tycker om agerandet - och varför de i så fall är kvar i just detta fackförbund.

  SvaraRadera