söndag 3 januari 2010

Ångestens årtionde åsamkar åtgärdslista

Vi har nu klivit in i år 2010 ("tjugotio" i min vokabulär) och i och med detta också 10-talet. På detta kan jag förhoppningsvis genomföra ett antal olika saker. Några av dem finns antagligen bland följande punkter, men sannolikt finns här några som inte blir verklighet också. Det återstår att se om punkterna uppfylls och i så fall när.

- Få 30-årskris
- Fylla 30 år.
- Bli gift.
- Bli pappa.
- Få 40-årskris.
- Bli aktiv skogsägare.
- Köpa "nyare" bil.
- Köpa nya glasögon.
- Hitta balansen mellan fritid och jobb.
- Utveckla mitt drömjobb ännu mer.
- Ta en plats i kommunfullmäktige.
- Ta en plats i landstingsfullmäktige.
- Ta en plats i Riksdagen.
- Bygga "färdigt" det nya huset.
- Bygga stall.
- Bli tvåbarnspappa.
- Bli bättre på att visionera...

I dag tjuvstartade för övrigt en ny arbetsvecka med ungefär en halv dags arbete, i morgon är det jobb 08-22 som står på schemat. Stimulerande jobb, roligt jobb! Det väntar även andra spännande saker den kommande veckan, jag hoppas få mer tid till att skriva om det senare.

Till sist, den här till synes vansinniga jakten på varg - vad ska den vara bra för? Behövs det verkligen 11 000 jägare för att skjuta 27 individer? Det faller på sin egen orimlighet att skjuta av 10% av vargstammen urskiljningslöst, utan hänsyn till hälsa, genetiska egenskaper och flockrang.

Regeringen med Andreas Carlgren (C) i spetsen verkar ha blundat när de sköt sig själva i foten. 27 gånger. Eller, om det nu råkar bli ännu fler...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar