tisdag 29 september 2009

Tiden tickar taktfast till tomtedagar

Det är fascinerande att kunna stanna upp i vardagen och konstatera att ytterligare en dag, vecka eller månad har passerat. Snart kliver vi in i oktober månad och det är mindre än tre månader kvar till julafton... jag riktigt känner suget efter adventsljusstakar och ljus i mörkret redan nu.

Just nu är det mest jobb, jobb, jobb och lite ideellt engagemang som tar upp min tid, varför bloggandet har blivit lidande. På politikens område händer det ändå en hel del och inte minst Jan Björklund både syns och hörs lite här och där med riktigt bra förslag om företrädelsevis skolan och utbildningsväsendet. Det känns att valrörelsen mer eller mindre har dragit igång redan nu.

Lokalt börjar också förväntningarna byggas upp och internt inom blocken pågår förhandlingar inför de kommande valmanifesten som ligger till grund för kampanjarbetet under 2010. Kompromissandets svåra konst kommer väl till pass för de ansvariga, vill jag lova av de rapporter som kommer - och det är ett positivt tecken, för det vore ganska meningslöst om olika partier var helt eniga. Å andra sidan vill man inte ha för mycket käbbel heller, men så verkar inte fallet vara.

Det ska bli roligt att få vara mer konkret med frågor och åsikter framöver, det kan jag i varje fall lova tills vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar