söndag 9 augusti 2009

Husse härbärgerar härlig hammock

Just nu ligger jag i en hammock utanför hemmet, i den svenska sommaren. Laptopen i knät, ljuv musik strömmande ur högtalarna (Spotify funkar här i dag, uppenbarligen kanonväder för 3G!) och på gräsmattan bredvid ligger hundarna och njuter av var sitt rejält ben. Sämre kan man ha det... har fått en del (roligt) arbete skrivet redan, mer kommer det att bli gjort under dagen.

För övrigt har jag beställt en iPhone 3Gs och efter mycket klurande blev det Telia som operatör. Anledningen? Täckningen (2G, inte 3G...) och deras Homerun som finns i t.ex. arenor i Elitserien.

I kväll är det också dags för styrelsemöte i FP Mjölby och det ska bli roligt att träffa gänget igen så här efter sommaruppehållet. Åter igen, det är ett spännande år som ligger framför oss! En punkt framöver är nomineringsprocesserna inför de olika valen 2010.

Mjölby klassificerades för övrigt som en kommun med "gnosjöanda" i veckan som gått och det får naturligtvis räknas in på det positiva kontot. Kommunens arbete med näringslivet har gett resultat och det här kan förhoppningsvis sporra ännu mer!

Jag funderar annars på att skaffa ett "valspråk" (eller vad man ska kalla det) och det här ligger nära till hands: "Sta'n är väl bra, men den ligger på tok för avsides"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar