söndag 3 maj 2009

Deklarationen inlämnad

Söndagen har till största delen tillbringats med penna, papper, PDF:er, bokföring, resultatrapport, balansrapport, bokslut och annat roligt. Deklaration med avdrag och massa skatteinbetalning under året. Det är faktiskt roligt att betala skatt, när man får behålla lagom mycket och när verksamheten rullar på som den ska.

Eftermiddagarna under fredag och lördag tillbringades annars på Mantorp Park, där STCC m.fl. drog igång. Skönt väder gav solbränna och relativt stor publik, å jobbets vägnar blev det ett bra reportage till Linköpings-Posten, en såld bild till Aftonbladet och ett gäng bilder levererade till ideella kraften MK Scandia.

Förhoppningsvis kan jag komma iväg till STCC-racet i Göteborg 6 juni också, det var en skön känsla att uppleva allt på så nära håll, även om alla lättklädda damer i tighta kläder och höga, svarta stövlar känns lite... ja... förlegat, kan jag väl lugnt säga utan att ta i. Det är knappast så att de tillför någonting inom motorsporten - det vore roligare att i så fall se kvinnliga framgångar på förarsidan.


I morgon väntar en ny vecka. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar