fredag 7 november 2008

And the history begins...

Då var det dags för det historiska första blogginlägget i denna blogg, som kommer att tillägnas min förvandling från vanlig tyckande människa till fullfjädrad politiker. Det är åtminstone tanken...

Jag har under många år varit engagerad i olika frågor och alltid varit intresserad av samhällsdebatt och politik, men aldrig kommit till skott och engagerat mig "på riktigt". Efter min senaste flytt, till nybygget utanför Mjölby, har jag äntligen kommit till skott och via kontakter med representanter för Folkpartiet i kommunen kom jag i kontakt med en så kallad kandidatutbildning hos Studieförbundet Vuxenskolan.

Vi har nu klarat av några träffar och det blir bara bättre. Förutom att få något konkret att hänga upp saker på får jag även kontakter runt om i andra kommuner, vilket jag tror är mycket nyttigt inför framtida engagemang.

Varför just Folkpartiet, kan man fråga sig? Jag har alltid känt att borgerliga värderingar och individens egen kraft har legat mig varmt om hjärtat - och precis detta känner jag att Folkpartiet står för. Människans egen förmåga och valfrihet bör sättas i centrum och samtidigt kombineras med en balanserad mängd solidariskt ansvarstänkande. Fina ord kanske, men värdefulla sådana...

Dags att återgå till arbetet, har en viktig lansering på måndag att tänka på nu. Det här första inlägget och fixandet med bloggen var ett välkommet avbrott i det arbetet.

4 kommentarer:

 1. Denna blogg ska minsann följas! =)

  Värva vår käre vän kamelen till FP så ska jag banne mig ge dig någon fin present för bedriften! Han behöver rättas till ;)

  //Lucas

  SvaraRadera
 2. Skönt att se att även du har kommit igång med en blogg nu. Ska bli spännande att följa hur vägen som småpolitiker till, tja, ska vi säga statsminister, går?

  SvaraRadera
 3. Tack för visat intresse! :) Kamelen är nog ett hopplöst fall, dock...

  SvaraRadera
 4. Vilka påhopp, är det uppskattat tro?

  HEJA MONA SAHLIN!

  över & ut

  // AMEL THE VÄNSTERGRABB

  SvaraRadera