söndag 12 december 2010

Sanslös snöig, solig, svinkall söndag


Otroligt vackert, inte sant? Det tycker åtminstone jag... det här är alltså den vy som mötte mig under dagens snöskottning på stalltaket, när jag väl arbetat mig upp till takåsen som syns i nederkant på bilden.

Kylan är på väg tillbaka, men det fysiska arbetet som låg i fokus i dag värmde. Hundarnas tassar tyckte däremot inte om kylan efter ett tag, men nu ligger de tryggt och snusar i husses och mattes varma säng...

Lite matlagning och matlådor har det självklart också blivit den här helgen, men jag lyckas fasiken inte att få pannbiffarna att hålla ihop ordentligt... Efter att ha använt den allsmäktiga sökmotorn har jag nu hittat ett antal tips på vad som kan motverka sönderfallet.

Helgens stora nyhet är annars självmordsbombaren (?) i Stockholm. Jag vet inte riktigt vad jag ska kommentera det hela med, men det är skönt att bo på landsbygden.

På tisdag är det dags för kommunfullmäktige i Mjölby och jag räknar med att kliva fram till talarstolen ("stol"?!) åtminstone ett par gånger. Frågorna kommer jag att behandla lite närmare i efterhand, men det handlar i varje fall om frukt och IT. Frukti(g)t värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar