tisdag 10 juni 2014

Per-Olof Ahls plats invigs i Mjölby 25 juni!

De senaste veckorna har jag bloggat i Folkpartiet Mjölbys blogg och arbetat en del med förarbetet inför de valfilmer som är på gång. Mer information kommer senare, men här kommer en uppföljning kring mjölbysonen och entreprenören Per-Olof Ahl, grundaren av KappAhl.

Den 25 juni klockan 10:30 är det nämligen dags för invigning av "Per-Olof Ahls plats" i nya Lillå Park vid Svartån i centrala Mjölby. Platsen, ett minnesmärke och ett antal växter med namn som relaterar till klädbranschen kommer att utgöra en hedersbetygelse åt "Pelle", som under sin livstid svarade för stordåd och nydanande grepp.

Allt det här har blivit verklighet tack vare en motion från mig, stöd från vänner i Alliansen, bifall från samtliga i kommunfullmäktige, gott arbete från tjänstemän och prydligt slutförande av de som verkställt det hela. En eloge till samtliga inblandade är definitivt på sin plats.

Inbjudan i PDF-format

Annars har dagen bland annat bjudit på ett dopp i Lillsjön med familjen och dessförinnan politik i olika former. Dels har jag efterfrågat och fått bra information om Lundbybadets verksamhet och ekonomi, till de rödgrönas stora förtret, och dels har jag bevistat kommunfullmäktiges budgetsammanträde. Några vändor i talarstolen blev det som vanligt, men det var ett ganska lugnt möte för att vara budgetmöte. Lugnet före stormen i höst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar