söndag 12 juni 2011

Bomullsbröllop och tillskott i familjen

I dag är det precis ett år sedan jag och Maria gifte oss. Dagen och kvällen i Malexander den 12 juni 2010 blev verkligen något att minnas, precis som den underbara och häftiga smekmånaden på andra sidan jorden. Den som har chansen att besöka Nya Zeeland bör ta den...

I dag, ett år senare, på dagen för bomullsbröllop (eller pappersbröllop enligt vissa källor), har vi unnat oss en tur runt i Östergötland, bland annat till Vadstena som bjöd på härligt sommarväder och skönt strosande. Det var ett skönt avbrott från vardagen med jobb, stallbygge och andra göromål.

2010 var det dittills bästa året i våra liv och det kändes väl lite smått omöjligt att kunna toppa det, men man vet aldrig vad livet har att bjuda på. År 2011 kommer nämligen att bli ännu större, om nu allt går som det är tänkt.

I mitten av oktober är det nämligen planerat att vi ska bli föräldrar för första gången i våra liv. Även om vi nu har tjuvstartat lite smått sedan länge med olika fyrbenta familjemedlemmar är det något väldigt stort som är på gång när det nu är dags för en tillskott i form av en tredje tvåbenting.

Allting går bra hittills och vi mår bra allihop, förhoppningsvis kan det fortsätta på den vägen! Det är en härlig och spännande upplevelse, men samtidigt är det läskigt... I och med det här blogginlägget är det nu också "offentligt", vi har tidigare inte skrivit någonting om det på nätet.

År 2011 verkar i varje fall bli ett riktigt babyboomsår, det är många i vår närhet som har fått eller beräknas få barn just detta år. Det dyker säkert upp några fler vad det lider, dessutom.

I morgon inleds en ny vecka med bland annat två resor till Stockholm och en heldag politik med både nämnd och kommunfullmäktige. Mer information kommer under veckan, om det hinns med!

2 kommentarer:

  1. En liten ny liberal! Stort grattis!

    SvaraRadera
  2. Stort tack! Den eventuella politiska inriktningen får i och för sig hen välja själv, men man kan ju försöka influera... >)

    SvaraRadera