fredag 11 juni 2010

Pass, pengar, pirrigt, på återseende...

Just nu är det lite tomrum i schemat för min del, efter förmiddagens repetition i kyrkan och uthämtning av tryckta program. Därmed börjar pirrigheten på allvar komma smygande, men det känns bara riktigt bra det här - och det är väl ändå så det ska kännas!? Snart är jag en gift man.

På det politiska planet har vi under de senaste dagarna matats med statistiska undersökningar av väljares sympatier och även kandidaternas egenskaper. Den absolut vanligaste kandidaten är en välbärgad äldre man, visar siffrorna. Föga förvånande.

Jag är förvisso man, snart i äkta form, och det kan eller vill jag inte göra något åt. Däremot är jag varken särskilt gammal (30 vid valet) eller välbärgad, så det borde tala till min fördel. Antar jag. Hoppas jag. Dessutom är jag om jag får säga det själv kompetent inom många olika områden. Framför allt därför ser jag fram emot att kunna få göra politisk skillnad i Mjölby kommun och Folkpartiet under de till att börja med kommande fyra åren.

På söndag kväll går färden till andra sidan jordklotet (bort från allt vad prinsessbröllop heter...) och därmed tänkte jag nu kort och gott tacka för mig innan semestern på allvar tar över. Förhoppningsvis är jag tillbaka i mitten av juli efter en underbar resa med underbart sällskap. Ha nu en riktigt härlig sommar så hörs och ses vi så småningom igen!

2 kommentarer:

  1. Lycka till imorrn, och ha det riktigt mysigt på resan! :)

    SvaraRadera
  2. Tackar tackar! Jag ska försöka. :)

    SvaraRadera