söndag 20 mars 2011

Göteborgsmöte Överträffade Tobias Expektationer, Betydelsefullt Och Riktigt Gôtt!

För dig som inte direkt hajade rubriken kan jag säga att jag precis i kväll återvänt från en tvådagarsvistelse i Göteborg med Liberalt Riksmöte med sisådär 800 liberaler som på ett eller annat sätt engagerar sig i Folkpartiet.

Även om jag är ny i det här sammanhanget har jag hunnit med några "stora" möten av det här slaget nu och ska jag se till seminarier och föreläsningar/paneldebatter var det här nog det mest givande. Främst har seminarierna känts både reella och ideologiska på samma gång, dessutom har de gett mig ett antal konkreta frågor att ta med mig hem till "kammaren".

Nu gäller det att fila på förslag, frågor och inlägg ett tag, innan det smäller till lite här och där.

Partiet i stort har i övrigt också en del att jobba med, bland annat ett nytt partiprogram... förhoppningsvis kommer det in lite nya influenser som också tas tillvara i praktiken!

...och till sist, ett stort tack till alla er som deltog i riksmötet. Det blev en riktigt lyckad helg!

onsdag 2 mars 2011

On the road again...

Jag befinner mig just nu på pendeltåget till Linköping och passar på att skriva några numera sällsynta rader. Jobbet är nämligen inne i årets mest hektiska veckor, kanske också de mest spännande med stor dramatik både på och utanför elitserieisarna.

Läget är i varje fall finfint i stort, nytt är att jag går och rehabtränar i Mjölby för rygg och axel som har krånglat ett längre tag, och träningen känns riktigt givande för att motverka smärtan och svagheten. Skönt!

I politiken är det snart dags för mars månads nämnd och kommunfullmäktige, men även lokalt folkpartiårsmöte på måndag i Skänninge. Talare är Sune Lindgren, ordförande i Tage Danielssons vänner, vilket ska bli riktigt intressant. Den delen är öppen för alla och inleds 19:00 på Stadshotellet.

Annars då? Tja, det går sin gilla gång med det ena och det tredje, plus lite oväntade saker också. Mer om det senare, nu väntar ännu en rolig arbetsdag på världens bästa arbetsplats!