lördag 29 september 2012

Ode till katten

I torsdags var det dags att ta farväl av en mycket kär vän och familjemedlem, närmare bestämt den individ som jag i mitt vuxna liv har bott längst tid tillsammans med.


Tänk så tomt det kan vara,
trots att det var ett djur, "bara".
En kärlek stärkt under tio år,
resulterar nu i mången tår.
Trots att du till sista vilan gått,
kommer mitt liv alltid att vara grått.

Tack för allt, Lilla F.

lördag 8 september 2012

Ledarskapsprogrammet påbörjat

Jag har i dag, tillsammans med ett gäng folkpartiklar, inlett Folkpartiets ledarskapsprogram 2012/2013. Mitt bland högtryck på jobbet och familjeliv klämdes denna första helg in. Det är hektiskt just nu, men det är sannolikt övergående och samtliga fronter får betecknas som givande och utvecklande!

Efter att ha fått några timmars distans till den första utbildningsdagen på partikansliet (första besöket där för min del, för övrigt) känns det riktigt bra. Första dagen var lite av en typisk "metadata"-dag, men ändå hyfsat konkret. Jag ser till att börja med fram emot morgondagen - och resten av vår påbörjade resa tillsammans.

Rent konkret har jag redan fått med mig en del tankar som skulle kunna omsättas i praktik på hemmaplan. Jag har dessutom stärkt min projektidé och fått bekräftad att den är någonting att satsa på. Det skadar inte heller i sammanhanget.

Det är annars lite tråkigt att jag inte har kunnat engagera mig i mellanvalrörelsen som just nu pågår i bland annat Mjölby, men man kan inte göra allt.

Nåväl, det här inlägget kanske egentligen inte innehöll så värst mycket matnyttigt för en utomstående läsare, men det var ändå skönt för mig själv att få skriva av mig lite.

Nu väntar snart en förhoppningsvis skön natts sömn i Roslagens härliga skärgård. Sämre kan man ha det!